Pöytä on juhlakunnossa – tilataan kuitenkin kivennäiset ensin juhlavuoden kivennäiskampanjasta

Kinnusen Tähti-rehujen rehutehtaan 50-vuotisjuhlavuoden kivennäiskampanja on käynnissä. Kun tilaat karjallesi kerralla vähintään 500 kg rakeisia kivennäisiä, erikoisrehuja ja Premi-Tähti-kivennäisiä tai 1000 kg muita jauheisia kivennäisiä, saat kaupan päälle 5 kg pussin Kinnusen Myllyn gluteenittomia luomukaurahiutaleita (yksi säkki per toimitus).

Maukkaat luomukaurahiutaleet omasta kauramyllystämme

Vastikään Kinnusen Myllylle Utajärvelle valmistuneessa 65 Oats -puhdaskauramyllyssämme valmistetaan korkealaatuisia, maukkaita gluteenittomia kauratuotteita. Juhlavuoden kunniaksi päätimme ilahduttaa kivennäisrehuasiakkaitamme varta vasten heille pakatulla erikoiserällä luomukaurahiutaleita. Luomukaurahiutaleet on valmistettu sopimusviljelijöidemme viljelemästä puhdaskaurasta, joten ne sopivat nautittavaksi turvallisesti kaikille, myös keliaakikoille ja gluteenitonta ruokavaliota seuraaville. Näitä et saa kaupasta!

100 % vihreällä sähköllä ja kaurankuoresta tuotetulla höyryllä

Kinnusen Myllyn samalla tontilla sijaitsevat rehutehdas, jauhomylly sekä puhdaskauramylly muodostavat synergian, jonka ansiosta mitään ei mene hukkaan! Rehutehtaassa pystymme hyödyntämään tarkasti kaikki kauramyllyn ja jauhomyllyn arvokkaat sivujakeet. Lisäksi rehutehdas ja puhdaskauramylly saavat höyryenergiansa viereiseltä lämpölaitokselta, jonka energianlähteenä toimii puhdaskauramyllystä ylijäävä kaurankuori. Talvella kauramyllymme myös lämmitetään kauran kuorella tuotetulla energialla. Näin kaura tulee hyödynnettyä täydellisesti. Kinnusen Mylly käyttää lisäksi sataprosenttisesti uusiutuvasti tuotettua vihreää sähköä.

Kivennäiskampanja voimassa koko juhlavuoden

Kinnusen Tähti-rehujen kivennäis- ja erikoisrehukampanja on voimassa juhlavuoden loppuun saakka, eli 3.3.-31.12.2021. Tilaa heti ja muista tilata myös uudestaan, jotta voit herkutella kaurapuurolla koko juhlavuoden ajan!

Lue lisää nautakarjan ruokinnasta ja kivennäisistä.
Tutustu nautakarjan kivennäisiin ja erikoisrehuihin.