Nautakarjan sisäruokinta on talvikauden tärkeimpiä ruokintakysymyksiä. Sisäruokintakaudelle tulisi löytää ruokintaratkaisut, jotka auttavat tuotantotavoitteissa ja pitävät karjan hyvinvoivana läpi talven.

Kinnusen Tähti-rehujen valikoimasta löytyy sopivin ja toimivin sekä hinta–laatu-suhteeltaan paras mahdollisen ratkaisun sisäruokintakauteen.

Nautakarjan sisäruokinta – säilörehun täydentäjiä

Edulliset ja konstailemattomat Maito-Tähti-sarjan perusrehut ovat runsaan säilörehun erinomaisia täydentäjiä. Ne koostuvat sellaisesta raaka-ainepohjasta, joka auttaa tukemaan lehmän pötsin toimintaa silloinkin, kun tila käyttää omaa säilörehua selkeästi enemmän.

Maito-Tähti 160
Maito-Tähti 180
Maito-Tähti 190
Maito-Tähti 210 Basic
Maito-Tähti 230

Robottiruokintaan erinomaiset kuitupitoiset rehut

Monipuolisesti koostetut ja maittavaksi melassoidut Maito-Tähti-sarjan robottirehut sisältävät paljon kuitua ja sopivat erinomaisesti robottiruokintaan.

Maito-Tähti-sarjan rehuissa on vain vähän viljaa. Niiden matala tärkkelystaso tehostaa lehmien kiertoa robotilla.

Maito-Tähti 200
Maito-Tähti 210 Robotti
Maito-Tähti 220

Lypsävien lehmien sisäruokinnan huiput

Korkeatuottoisen huippukarjan rehusarja Huippu-Tähti on suunniteltu paljon lypsävien lehmien tarpeisiin auttamaan maidon pitoisuuksien lisäämistä myös korkean tuotannon vaiheessa.

Huippu-Tähti-rehujen koostumus on sellainen, että se samalla auttaa varmistamaan lehmän tiinehtymistä. Myös maittavuuteen ja rakeen laatuun on kiinnitetty suunnittelussa erityistä huomiota.

Huippu-Tähti 200
Huippu-Tähti 215
Huippu-Tähti 230