Terävänä syksyä kohti

Kun tilaat karjallesi 1000 kg rakeisia kivennäisiä, erikoisrehuja ja Premi-Tähti-kivennäisiä tai 2000 kg muita jauheisia kivennäisiä kerralla, saat kaupan päälle upean Suomessa tehdyn Marttiini Eräkokki -puukon.

Korkealaatuinen ja kätevä puukko mökki- ja retkiaskareisiin

Kivennäiskampanjan kaupanpäällisenä tuleva Marttiinin Eräkokki-puukon muotoiluun on haettu innoitusta pohjolan luonnosta. Eräkokki saa voimansa muodostaan ja sen suunnittelussa on ollut päämääränä toimivuus.

Harri Koskisen suunnittelemalla monipuolisella Eräkokki-puukolla onnistuu kätevästi niin kasvisten kuin lihan leikkaaminen, kuin  myös muut retkillä tai mökillä tarvittavat askareet. Sen aavistuksen kovera kärki helpottaa nuotiolla kuuman pannun nostamista. Puukko on korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja kahvana miellyttävän tuntuinen ja hyvän otteen mahdollistava kotimainen, lämpökäsitelty koivu.

Tämän syksyn kaupanpäällinen on tietenkin myös juhlavuoden mukainen. Kampanjan Eräkokki-puukot on koristeltu juhlavuotemme kunniaksi Kinnusen Myllyn rehutehtaan 50-vuotisjuhlavuosikaiverruksella.

Vaihtoehtoinen kampanjaetu

Vaihtoehtoisena etuna tarjoamme 40 €:n alennuksen tonnilta rakeisissa kivennäisissä, erikoisrehuissa ja Premi-Tähti-kivennäisissä tai 20 €:n alennuksen tonnilta muissa jauheisissa kivennäisissä.

Syksyn kivennäiskampanja on voimassa lokakuun loppuun

Kinnusen Tähti-rehujen kivennäis- ja erikoisrehukampanja on voimassa 1.9.-31.10.2021. Muistathan, että juhlavuoden kunniaksi vuoden loppuun asti voimassa myös kaurahiutale-etu kivennäis- ja erikoisrehuostoksiin. Nyt on siis mitä oivallisin aika laittaa kivennäisasiat kuntoon. Ota yhteyttä rehutiimiimme vaikka heti!

Halutessasi saat edun

Lue lisää nautakarjan ruokinnasta ja kivennäisistä.
Tutustu nautakarjan kivennäisiin ja erikoisrehuihin.