Varaudu syksyyn kivennäisin ja erikoisrehuin

Kun tilaat karjallesi 1000 kg rakeisia kivennäisiä, erikoisrehuja ja Premi-Tähti-kivennäisiä tai 2000 kg muita jauheisia kivennäisiä kerralla, saat kaupan päälle Suomessa suunnitellun monipuolisen sytyttimen, valaisimen ja laturin: Kaari Loimu Xpowerin!

Monta työkalua samassa paketissa

Syksyn 2022 kivennäiskampanjan kaupanpäällinen, Kaari Loimu Xpower, on USB-ladattava plasmasytytin. Sytyttimen lisäksi Kaari toimii myös LED-taskulamppuna ja varavirtalähteenä.

Kaari Loimu Xpower on mainio ulkotöitätekevän työkalu, sillä se kestää myös hyvin vettä, likaa, pölyä ja iskuja. Se on siis turvallinen käyttää kaikissa olosuhteissa.

Kaari Loimu Xpower -plasmasytytin on saatavana mustana ja oranssina, joiden väliltä voit myös valita oman kampanjaetusi.

Syksyn kivennäiskampanjan kampanjakirje kuvamuodossa

Vaihtoehtoinen kampanjaetu

Vaihtoehtoisena etuna tarjoamme 40 €:n alennuksen tonnilta rakeisissa kivennäisissä, erikoisrehuissa ja Premi-Tähti-kivennäisissä tai 20 €:n alennuksen tonnilta muissa jauheisissa kivennäisissä.

Syksyn kivennäiskampanja on voimassa lokakuun loppuun

Kinnusen Tähti-rehujen kivennäis- ja erikoisrehukampanja on voimassa 22.8.-31.10.2022. Älä jää kuitenkaan odottelemaan, vaan laita kivennäisasiat kuntoon sisäruokintakaudeksi. Ota yhteyttä rehutiimiimme vaikka heti!

Lue lisää nautakarjan ruokinnasta ja kivennäisistä.
Tutustu nautakarjan kivennäisiin ja erikoisrehuihin.