07.11.2022 15:24

Sisäruokintakausi, poikimisen seutu ja lypsykausi ovat kaikki aikoja, jolloin karjasi tarvitsee paljon energiaa. Kinnusen Tähti-Rehujen syksyn 2022 uutuusrehut – Tähti-Energialisä Basic ja Pohjan-Tähti II – ovat mainioita ja maittavia energiapitoisia rehuja niin poikimisen seutuun, lypsykauteen kuin sisäruokintakaudelle runsaan, hyvän säilörehun kaveriksi. 

Uutuuksia voit tilata marraskuun alusta alkaen Kinnusen Tähti-Rehuilta. Lisätietoja tuotteista löydät sekä alta että tuotesivuiltamme, minkä lisäksi Tähti-rehutiimiläisemme kertovat tarvittaessa myös lisää.

Tähti-Energialisä Basic

Tässä uudessa poikimisen seutuun sopivassa energiarehussa yhdistyy erinomainen maittavuus ja runsas lisäenergian määrä. Energiaa siinä on jopa 13,7 MJ/kgka ja se sisältää lisättyä biotiinia, E-vitamiinia ja seleeniä. Nyt Tähti-Energialisä Basic on saatavana suursäkkien lisäksi myös 20 kg säkeissä!

ME 13,7 MJ/kgka

Lisätietoja Tähti-Energialisä Basic -rehusta 

Pohjan-Tähti II

Hyvän vastaanoton saanut ja kotimaisille raaka-aineille kumartava Pohjan-Tähti saa nyt jatkoa. Uusi Pohjan-Tähti II on lypsykaudelle sopiva erittäin korkean energiapitoisuuden rehu, jonka valkuaistaso on 200 g/kgka. Siihen on valittu kotimaisia ja ilmastoystävällisiä raaka-aineita, kuten rypsinsiemen ja kaura, jotka tutkitusti auttavat vähentämään lehmän metaanin muodostusta.

ME 13,5 MJ/kgka

Lisätietoa Pohjan-Tähti II -rehusta