Nautakarjan ruokinnassa tärkeää on löytää ratkaisut, jotka auttavat tuotantotavoitteissa ja pitävät karjan hyvinvoivana läpi vuoden.

Kinnusen Tähti-rehujen valikoimasta löytyy sopivin ja toimivin sekä hinta–laatu-suhteeltaan paras mahdollisen ratkaisun ruokintaat.

Nautakarjan ruokinta – laadukkaan säilörehun täydentäjiä

Edulliset ja konstailemattomat Maito-Tähti-sarjan perusrehut ovat runsaan säilörehun erinomaisia täydentäjiä. Ne koostuvat sellaisesta raaka-ainepohjasta, joka auttaa tukemaan lehmän pötsin toimintaa silloinkin, kun tila käyttää omaa säilörehua selkeästi enemmän.

Maito-Tähti 160
Maito-Tähti 190
Maito-Tähti 210
Maito-Tähti 230

Robottiruokintaan erinomaiset kuitupitoiset rehut

Monipuolisesti koostetut ja melassoidut Maito-Tähti-sarjan robottirehut sisältävät paljon kuitua ja sopivat erinomaisesti robottiruokintaan.

Maito-Tähti-sarjan rehuissa on vain vähän viljaa. Niiden matala tärkkelystaso tehostaa lehmien kiertoa robotilla. Ne sopivat hyvin energiapitoiselle säilörehulle tai robottilypsyyn. Reilu valkuaispitoisuus ja maltillinen energiataso varmistavat maitotuotoksen liikaa lihottamatta.

Maito-Tähti 200 Robotti
Maito-Tähti 210 Robotti
Maito-Tähti 220 Robotti

Lypsävien lehmien ruokinnan huiput

Korkeatuottoisen huippukarjan rehusarja Huippu-Tähti on suunniteltu paljon lypsävien lehmien tarpeisiin auttamaan maidon pitoisuuksien lisäämistä myös korkean tuotannon vaiheessa.

Huippu-Tähti-rehujen koostumus on sellainen, että se samalla auttaa varmistamaan lehmän tiinehtymistä. Myös maittavuuteen ja rakeen laatuun on kiinnitetty suunnittelussa erityistä huomiota. Ne sopivat heikommaksi jääneelle säilörehulle sekä tuomaan tarvittaessa lisää energiaa maitotuotokseen suojatusta rasvasta ja glyserolista. Ne toimivat erityisen hyvin korkeatuottoisen karjan alkulypsykauden ruokinnassa.

Huippu-Tähti 180
Huippu-Tähti 200
Huippu-Tähti 215
Huippu-Tähti 230

Erittäin korkeanergiset vaihtoehdot

Erittäin korkeaenergiset vaihtoehdot täydentämään heikoksi jäänyttä säilörehua ja tuomaan riittävästi energiaa korkeatuottoiselle karjalle. Ne ovat vahvoja vaihtoehtoja valittavaksi.

Tähti-Energia Plus
Pohjan-Tähti
Pohjan-Tähti II