01.09.2023 8:29

Rehuvalikoimamme uudistuu

Maito-Tähti -sarja
Maito-Tähti sarjamme jatkaa pääosin ennallaan. Uudistettuna tuotteena valikoimassamme on Maito-Tähti 210, jonka koostumusta on tarkastettu vastaamaan sarjan ominaisuuksia.

Huippu-Tähti -sarja
Huippu-Tähti sarjamme energiapitoisuus on noussut jokaisessa tuotteessa. Huippu-Tähti -sarjamme sisältää valikoiman parhaita rehujamme, jotka on suunniteltu täydentämään huipputuottoisen karjan ruokintaa.

Huippu-Tähti 180, Huippu-Tähti 200, Huippu-Tähti 215 ja Huippu-Tähti 230

Puolitiivisteet ja tiivisteet
Puolitiivisteiden ja tiivisteidemme sarja on entistä selkeämpi ja sarjamme tuotteista löydät jokaisen karjan valkuaistäydennykseen sopivat ratkaisut. Korkeaenergiset puolitiivisteemme tunnistat jatkossa Plus – nimestä. Tiivisteemme on yhdistetty yhdeksi tuotteeksi, jossa valkuaispitoisuus on 340 g/kgka.

Melassoitu rypsi, Tähti 260 Plus ja Tähti 290 Plus

Luomurehut
Luomu-Tähti 180 RHE korvaa jatkossa Luomu-Tähti 200, jossa on entistä korkeampi valkuaispitoisuus. Tuotemuutoksella vastaamme tilojen kysyntään korkeamman valkuaisen tuotteesta.

Luomu-Tähti 200 RHE

Vasikanrehut
Mulli-Tähti Startti on lisätty valikoimaamme uutuustuotteena. Mulli-Tähti Startissa on vahvan alun ainekset, kuten monipuolinen koostumus sisältäen maissia, rehuhernettä ja Safmannan® -fraktioitua hiivaa. Korkea energiapitoisuus (13,1 MJ/kgka) ja tasapainoinen valkuaispitoisuus (210 g/kgka) varmistavat vahvan kasvuun lähdön.

Viljarehukomponentit
Tähti-Vilja Plus uudistuu ja uusi erittäin korkeaenerginen viljapohjainen viljakomponenttirehumme on suunniteltu korkeisiin tuotoksiin ja heikkojen säilörehujen täydentämiseen. Korkean energiapitoisuuden avulla mahdollistetaan myös kohtuulliset tärkkelyspitoisuudet ruokinnassa, energiapitoisuuden kuitenkaan kärsimättä. Uudistetussa Tähti-Vilja Plus -rehussa on mukana myös maissia!

Premi-Tähti -Sarja
Premi-Tähti -sarjamme on käynyt läpi kokonaisvaltaisen uudistuksen. Premi-Tähti sarjan kivennäiset ovatkin jatkossa enemmän kuin kivennäisiä. Myös elävä hiiva löytyy näistä tuotteista.
Jokaista tuotettamme on täydennetty lisäksi tuotosvaiheen mukaisin täydennyksin tukemaan huipputuotosta:
Premi-Tähti Maito Max Oh+, Korkea kalsiumpitoisuus, lisätty fosfori, korkea E-vitamiinipitoisuus. Täysin orgaaniset hivenaineet, kupari, sinkki ja mangaani ovat nyt kokonaan orgaanisia!
Premi-Tähti Fosfori Oh+, Negatiivinen anioni-kationisuhde, Safmannan® – fraktioitua hiivaa, Täysin orgaaniset hivenaineet, kupari, sinkki ja mangaani ovat nyt kokonaan orgaanisia!
Premi-Tähti Seleeni Oh+, Sisältää korkean kalsiumpitoisuuden ja lisättyä fosforia. Lisätty orgaanisia hivenaineita.

Poronrehut
Tähti-Poro Performance tuo varmuutta ja suorituskykyä porojen lisäruokintaan. Vahva ja toimivaksi osoittautunut koostumus sekä lisätty Safmannan® -fraktioitu hiiva tuovat optimaalisen koostumuksen niin kilpa- kuin tarhaporojen ruokintaan. Sopii kaikkiin ruokintatapoihin, kuten hangelle tai ruuheen