29.04.2024 8:37

Tilaa vähintään 3 tn täydennysrehuja toukokuussa – saat Kinnusen Myllyn t-paidan ja lippalakin!

Nyt laitetaan varastot ja vermeet kuosiin kerralla! Kun tilaat vähintään 3tn täydennysrehuja toukokuussa, saat kaupan päälle Kinnusen Myllyn t-paidan ja lippalakin. Kannattaa toimia nopeasti, sillä kaupanpäällisiä on saatavilla rajoitettu erä.

T-paidan kuvituskuvan mallina on ollut vanha valokuva yrityksemme alkuajoilta, jolloin osa maaseudun logistiikkaa hoitui vielä perinteisesti hevosten voimin. Kuvassa taustalla näkyy mylly, jonka herra nimeltä Armi Kinnunen osti Utajärven aseman läheisyydestä vuonna 1962. Myllärikokemusta samaisessa Utajärven Vehnämyllyssä jo kartuttaneena Armi ei epäröinyt tarttua haasteeseen.

Rohkeus kannatti, sillä siitä alkoi tähän päiviin jatkunut Kinnusen Myllyn tarina. Vuosikymmenien aikana myllyn rehuja on kehitetty tiiviissä ja eteenpäinvievässä yhteistyössä pohjoisen Suomen viljelijöiden ja karjatilojen kanssa. Valmistuskapasiteetti ja vuosituotanto ovat kasvaneet tasaisesti vuosien varrella niin, että kuulumme nykyään merkittävimpien suomalaisten rehuvalmistajien joukkoon. Alueellisesti olemme Pohjois-Suomen suurimpia viljanostajia.

Huimassa kehityksessä mylly on pysynyt Kinnusen perheen yrityksenä, joka palvelee asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme jatkossakin kehittää ja valmistaa laadukkaita kotimaisia rehuja – maan parhaista antimista, maan parhaille tiloille.

Lue lisää Kinnusen Myllyn pitkästä historiasta täältä.