20.06.2024 7:41

Kinnusen Myllyssä on tapahtunut muutoksia Kinnusen Tähti-rehujen myyntiorganisaatiossa kesän alussa. Uutena myyntijohtajana on aloittanut Ville Alaluusua, joka tuo mukanaan pitkän ja monipuolisen osaamisen myynnin johtamisesta ja asiakassuhteiden hallinnasta. Rehutiimin vetämisen vastuun hän ottaa vastaan eläkkeelle siirtyvältä Kari Kullakselta.

”Villen vankka myyntitausta ja modernien myyntimenetelmien osaaminen mahdollistavat sen, että voimme kehittää karjatilojen jo entuudestaan vahvaa asiakastyytyväisyyttä ja asiakaskokemusta entistäkin paremmaksi yhdessä niin oman rehutiimin kuin myös jälleenmyyjäverkostomme kanssa”, toteaa toimitusjohtaja Annu Kuure.

Ville tuo mukanaan hyväntuulista energiaa ja intoa. ”Pohjoisen poikana minulle on tärkeää päästä kehittämään pohjoissuomalaista yritystä, jonka arvomaailma tuntuu minulle omalta. Hyvin ammattitaitoisen ja monitaitoisen tiimin voimin meillä on kaikki keinot käytettävissä palvelemaan asiakastilojamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin”, kertoo Ville Alaluusua.

Pitkäaikainen myyntipäällikkömme ja ruokinnanosaaja Kari Kullas jää eläkkeelle elokuussa. Kiitämme häntä lämpimästi suuresta panoksesta ja omistautumisesta vuosien varrella ja toivotamme hänelle hyviä ja ansaittuja eläkepäiviä.

Ruokintaosaamisen vahvistamiseksi meillä on ollut ilo saada alkuvuodesta myös rautainen ruokinnan ammattilainen Maarit Hietanen rehumyyntitiimiimme mukaan. Lisäksi rehutiimin rinnalla toimii aikaisemmin rehumyynnistä tuotepäälliköksi siirtynyt Heikki Leppävuori. Hänen hyvä ymmärrys niin ruokintaan kuin ratkaisuihin liittyen tukee vahvasti rehuasiakkuuksiemme kehittämistä ja oikeanlaisen tuoteportfolion kehittämistä myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen rajapinnassa.

Rehutiimimme tarjoaa asiakastiloillemme parasta mahdollista palvelua ja asiantuntemusta kaikissa tilanteissa. Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme luottamuksesta ja odotamme innolla yhteistyötä uuden myyntijohtajamme ja vahvistetun tiimimme kanssa.

 

Lisätietoja:

Annu Kuure, toimitusjohtaja, p. 040 7423 296, annu.kuure@kinnusenmylly.fi

Ville Alaluusua, myyntijohtaja, p. 050 3139 130, ville.alaluusua@kinnusenmylly.fi